Over ons

Handy Foam is een antibacteriële handschuim om je handen te desinfecteren zonder alcohol. Handy Foam biedt hand desinfecterend schuim met een zeer actieve werking tegen bacteriën, virussen én schimmels. Handy Foam is PH neutraal, hypoallergeen, vegan, natuurlijk en veilig voor kinderen. Daarbij is een van de werkzame stoffen, Jojoba, bewezen genezend en herstellend voor de handen.

Het actieve desinfecterend bestanddeel van Handy Foam is perazijnzuur, een natuurlijk middel dat al jaren wordt gebruikt in de medische wereld en voedingsmiddelenindustrie. De toepassing hiervan in handschuim is innovatief en nieuw. Deze hand desinfecterende foam is veiliger dan alcohol en mede vanwege de viscositeit van het handschuim veel effectiever in gebruik.

De desinfecterende foam is eenvoudig zelf aan te maken. Je vult de herbruikbare desinfectie pomp met water en voegt de inhoud van de sachet toe. Je schudt tot het poeder volledig is opgelost en de Handy Foam is klaar voor gebruik.

Als het flesje leeg is, kan je op navulling.com een nieuwe navulling verpakking van drie sachets bestellen en de desinfectie pomp hergebruiken.

Leer meer over de unieke componenten van Handy Foam:

Desinfecterende en antibacteriële werking

Onderzoek toont aan dat Handy Foam binnen één minuut na toepassing zo’n 99,99% van alle aanwezige ziektebronnen doodt. Het heeft een actieve werking tegen bacteriën, virussen én schimmels. De werking van desinfecterende schuim is effectiever omdat de viscositeit er voor zorgt dat de werkende stoffen in de desinfectie foam tot in de kleinste randjes van de handen binnentreden.

Handy Foam als hand desinfecterend middel is nieuw, maar het werkende middel (perazijnzuur) bestaat al heel lang. Dit middel wordt vooral gebruikt in de medische wereld en in de voedingsmiddelenindustrie om gereedschappen, materialen en oppervlakten op een veilige manier te desinfecteren zonder nevenschade of smaakafgifte.

PH-neutraal

Handy Foam is PH neutraal, wat betekent dat de PH-waarde gelijk is aan de PH-waarde van je huid. De huid is altijd licht zuur en heeft een PH-waarde tussen de 5 en 6. Het is belangrijk dat de huid een beetje zuur is. Want dat beschermt de huid namelijk tegen infecties, irritaties, allergieën en uitdroging. Als je je huid verzorgt, is het belangrijk om de pH-waarde van je huid zo min mogelijk te verstoren. De PH neutrale desinfectie foam van Handy Foam is hier dus uitermate voor geschikt.

Hypoallergeen

Handy Foam is hypoallergeen, wat betekent dat Handy Foam anti- allergeen is. De foam is vriendelijk voor de handen. Handy Foam kan je meerdere keren per dag gebruiken, tot wel dertig keer. De foam is dermatologisch getest.

Vegan

Er zijn geen dierlijke stoffen in Handy Foam verwerkt noch is gebruik gemaakt van dierproeven. Handy Foam is dus een vegan hand desinfecterend middel en hiermee volledig diervriendelijk.

Zonder Alcohol

Handy Foam bevat geen alcohol. Alcoholhoudende handgels zijn vanwege de huidirritatie voor veel mensen met een allergie of een andere huidaandoeningen niet te gebruiken. Alcohol is niet alleen agressief voor de handen, het droogt ze ook uit. Wij hebben Jojoba olie toegevoegd aan Handy Foam voor een verzachtende werking. Handy Foam is voor hen hét alternatief.

Helend en zacht voor de handen

Door toevoeging van Jojoba olie is Handy Foam uiterst vriendelijk en zacht voor de handen, ook bij veelvuldig gebruik tot wel dertig keer per dag. Jojoba olie is bewezen genezend en hydraterend voor de huid. Daarbij is Jojoba actief genezend voor aandoeningen als droge huid, acne, eczeem en psoriasis.

100% natuurlijk

Handy Foam desinfecterende schuim is 100% natuurlijk en bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten. Dit maakt deze desinfecterende foam volledig non-toxic. Handy Foam wordt geproduceerd in Nederland.

Kindvriendelijk

Door het ontbreken van alcohol en andere chemische bestanddelen is Handy Foam een goed middel voor gebruik door kinderen. De 100% natuurlijke bestanddelen zijn voor hen niet schadelijk. Het middel is alleen geschikt voor gebruik op de handen en mag niet in de mond of ogen komen.

Bekijk de producten

Handy Foam is een handelsnaam van Disposables.bio.